Bildepån en av Varbergsloppets sponsorer

Detta var vår ledarbil (bilden nedan) från #bildepån i flera år men nu har den gjort sitt och nu väntar vi på en annan bil från Bildepån som skall vara ledarbil. Under åren har vi haft olika evenemang som löparkvällar med föreläsningar från olika kända profiler inom träning, kost och hälsa i Bildepåns lokaler vilket varit ett uppskattat inslag av de som deltagit på dessa evenmang samt en bra förberedelse inför träningen för att springa loppet. 
 
Bildepån har även en unik tvätthall som är miljövänlig, ett spa för din bil ;-)
 
 Bildepån via Maria Gredeskog svarar på följande frågor:
 

-vad är det som gör att Ni vill sponsra Varbergsloppet?

 

För oss är Varbergsloppet en inspiration till rörelse, något vi ställer oss bakom och gärna hejar fram. Vi tycker det är viktigt att sätta Varberg i rörelse där både våra medarbetare samt nya och befintliga kunder lever och verkar.

 -vad tycker Ni att loppet gör för staden Varberg?

 

Varbergsloppets sträckning kan knappast visa upp Varberg från en vackrare sida. Här får man både ta del av stadens gator, Påskbergsskogen, Subbe fyr och vår vackra strandpromenad. Kan man ens uppleva Varberg vackrare? Det tror inte vi.
Men precis som jag nämnde innan så handlar det mycket om att sätta Varberg i rörelse och där har Varbergsloppet varit och är en viktigt aktör.

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0