Framtiden

Nu planeras det för sponsorsträffar, löparkvällar och annat för att diskutera framtidens drömscenario med detta lopp och dess fantastiska bansträckning. Det ligger mycket och hårt arbete bakom detta arrangemang som bara växer från år till år och nu gäller det att få vår kommun att inse värdet av detta för vår stad & kommun som profilerar sig som en så kallad hälsostad/hälsokommun.
 
Ha en fortsatt bra löparhöst/Linda

Summering

Årets lopp var fantastiskt roligt att genomföra med många löpare, bra väder även i år och fantastiska funktionärer som skötte sitt arbete på ett fantastiskt bra sätt men som alltid så kan vi ju hela tiden bli bättre.
 
Summeringen av årets arrangemang är att det var fler löpare än förra året, tackar vi för, tekniken fungerade bättre i år, bra speaker, mer musik utmed banan och mer utspridd publik utmed banan varav en del hade picknick med sig, flera av löparna hördes vid målgången att det var en rolig upplevelse utmed banan när publiken klappade fram dem så även ett stort tack till ALLA ER som fanns utmed banan oavsett om ni var publik, funktionär eller anhörig till löpare ni gjorde deras upplevelse värd att återuppleva nästa år. TACK till ER ALLA som bidragit till att detta lopp blev succé i år igen och VÄLKOMNA TILLBAKA 2014. Om ni känner att ni vill göra något för loppet så hör av er här eller gå in på www.varbergsloppet.se och anmäl intresse så hör vi av oss. Ha en fortsatt bra löparhöst/Linda

RSS 2.0