Bildspelet

Jag vill skicka ett stort tack till Stig-Göran som sitter med i Varbergsloppets kommitté, han har tillsammans med Niklas på Stormen gjort ett vackert bildspel med bilder från banan. Fotograf till bilderna är jag och Stig-Göran. Stig-Göran fick idén när han såg mina bilder på bloggen och undrade om jag tyckte det var okej att han använda mina bilder till ett bildspel. Javisst sa jag och kände mig lite generad men samtidigt stolt över allt beröm som mina bilder har fått. När jag nu ser resultatet så ångrar jag mig inte alls utan känner mig stolt över att som amatör-/hobbyfotograf ändå ha lyckats prestera något fint och bra.
Bildspelet hittar ni på 
www.varbergsloppet.se och klicka på fliken loppet och sedan till höger på pdf filen "Vandra banan med bilder" . Tyck gärna till om bildspelet här i bloggen, vore intressant att få veta vad ni tycker om det.
Än en gång tack till ett fantastiskt väl utfört arbete killar:=) Jag är stolt och glad över eran presentation med bilderna och texterna till dem/Linda

Kommentar vykortets baksidesinformation!

Detta är information som står på vykortets baksida:
Starttider:
12.30 Lilla loppet 1,2km (-10år)
13.00 Lilla loppet 2,4km (-14år)
14.00 Varbergsloppet 10km, IAAF kontrollmätt.
Startavgift: Varbergsloppet 250 SEK & lilla loppet 100 SEK
Anmälan: Senast 2 juli via hemsidan www.varbergsloppet.se och betald avgift till Varbergs GIF, Varbergsloppet, bg 360-7470.
Lagtävling: Lag anmäls genom att fyra löpare anmäler sig individuellt och uppger samma lagnamn.
Efteranmälan: Till individuella loppen kan efteranmälan göras vid tävlingsexpeditionen i Socitetsparken. Betalning sker med avgift plus efteranmälningstillägg om 100 SEK. Inget tillägg för lilla Varbergsloppen. Lag kan INTE efteranmälas!
Nummerlappar och tidtagningschips hämtas från kl.09.00. Kom i god tid före start. OBS! CHIPPET+ KARDBORREBANDET är till låns och ska ÅTERLÄMNAS!
Funktions t-shirt till alla. Priser till vinnarna i dam-, herr- & lagtävlingen. Extrapriser lottas ut.


Loppets vykort


Mätningen

Idag skulle vi mäta banan men den blev inställd pga tidsbrist samt studentfirande i hela Varberg. Mätningen gör vi istället efter midsommar, synd med tanke på att vädret var med oss denna dag:=)/Linda

Svensk sommar:=)

Igår tog jag med cykeln för att cykla den nya bansträckningen, regnade gjorde det och inte lite heller, trots regnkläder blev jag lite blöt under stället men vid gott mod. Banan gör en glad med den skiftande vackra miljön som det ändå är. Det blev inga bilder på de nya sträckorna, har ingen vattentät kamera men det tar jag en annan dag när vädret så tillåter. Om allt går som det ska så skall jag och förhoppningsvis en till från klubben tillsammans med en kille från förbundet kontrollmäta banan på måndag. Vi hoppas att det är uppehållsväder då, iallafall på eftermiddagen och kvällen.

RSS 2.0