Bilder tagna 26 april



Bilderna tagna vid starta- och målområdet med kvällssolen över det spegelblanka havet. Stenmonumentet och dess info.skylt fick också vara med. Fästningen är mäktig väcker beundran och fascinerar folk. 

Bangenomgång

Var i måndags ute med vår banläggare Per, behövde se de nya sträckningarna som är annorlunda från förra året. Han har lagt en helt underbar bana och duktig på att lägga till och dra av meter-kilometer för att det skall stämma. Han är ett bra stöd för mig i mitt arbete och hjälper mig och även de andra i ledningsgruppen kontinuerligt med info, stöd och praktisk hjälp. Tack för det Per.:=) Jag passade på att ta lite bilder på start och målområdet i solnedgång, vilken fin kvällssol det var denna kväll, havet låg spegelblankt och solen lyste över det å bättre än så här kan det inte bli vid den här tiden på året:)

Info. om loppet

Loppet går av stapeln den 10 juli i år. Vi har ju också två mindre lopp som är till för barnen. Lilla loppet är på ca 1,2km och till för barn under 10år,går av stapeln kl:12.30 och det andra lilla loppet på ca 2,4km är till för barn 10-14år,går av stapeln kl:13.00. Dessa mindre loppen är ett varv respektive två varv runt fästningen, alla barn är välkomna. Kl:14.00 är det tänkt att det stora loppet skall komma igång och alla över 14år är välkomna att deltaga. All info om loppet finns på hemsidan: www.varbergsloppet.se eller gå in på länken varbergs gif. Vi hoppas att det blir bra väderförhållanden och många löpare som deltar i de olika klasserna som vi har men lika mycket hoppas vi på ett stort publikhav som kan heja fram våra löpare och motionärer utmed banan. Ett rekordår med deltagare är hoppet å målet för 2010/Linda

Bansträckningen

Den nya bansträckningen för i år då loppet kortats ned något och nu är banan en mil lång.

RSS 2.0