Dagen D

Gårdagen bjöd på både solsken, blåst och en liten regnskur som fuktade jorden men sedan blev det bara finare ju närmare starten för det stora loppet vi kom. Det blev en succé i år med både deltagare i de tre loppen samt publik utmed loppets bana, en härlig folkfest. Inga incidenter som krävde akutsjukvård eller sjukhusbesök i direkt anslutning till loppet så skönt:=) Totalt kom det 1888st till start av 2061st anmälda och över 500 efteranmälde sig samma dag-härliga siffror.

Det strulade med tidtagningen och vad jag nu kan se på hemsidan så finns det tider och resultat där men om ni inte finns med så maila till mailadressen på hemsidan med ert namn och startnummer så hoppas jag att det löser sig annars får ni höra av er igen.

Vi vill tacka alla funktionärer, sponsorer och löpare för en fantastiskt härlig och bra genomförd dag, utan er hade vi inte kunnat genomföra detta lopp med sådan succé, tack ni är guld värda ingen nämnd och ingen glömd. Ett stort tack även till alla människor utmed banan som glatt hejade fram alla löparna. Välkomna tillbaka nästa år samma dag och plats.