Fortinova en av våra sponsorer!

Fortinova förvärvar, utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter på några av västra Sveriges mest attraktiva platser att bo, arbeta och leva på.

Vi värnar om hyresrätten som boendeform. Genom att erbjuda både bostäder och lokaler bidrar vi till att skapa levande och trygga samhällen. Vi förvaltar våra hyresgästers hem och drömmar, vi skapar utrymme för dem att växa så att vi kan växa med dem.

 
Dessa trevliga tjejer/kvinnor på Fortinova, Cristina Bengtsson & Sara Ekenblad svarar på våra frågor:

-vad är det som gör att Ni vill sponsra #Varbergsloppet?

Fortinova vill främja all fysisk aktivitet. Vi vill uppmuntra unga som gamla att röra på sig och se fördelarna detta ger.

I Varbergsloppet ser vi möjligheter för alla oavsett nivå; barnloppen för de små, 5km för de som av olika orsaker inte vill springa eller gå så långt. Och 10km för de som vågar sig på en lite längre distans.

-vad tycker Ni att loppet gör för staden Varberg?

Vi är stolta över vår vackra sommarstad. Att kunna springa genom centrum, Påskbergsskogen och längs med havet, för att avsluta vid fästningen visar både löpare och publik alla de fina sidor som Varberg har att visa.

 


Varbergs Sparbank en av våra sponsorer

 Varbergs Sparbank AB är en av våra sponsorer, banken startades redan 1836, de är inhysta i denna magnifika byggnad vid torget, Sparbankshuset. Huset är uppförd i gult tegel, Varbergsgranit (charnockit) och skånsk sandsten. Arkitekten Emil Billing är skaparen av denna vackra och praktfulla byggnad med hängtorn och spiror. Sparbankshuset uppfördes av byggmästare Johannes Nilsson.

Visa källbilden

Varbergs Sparbank älskar sin stad och hela deras vinst stannar i Varberg. Genom deras sponsring bidrar de till näringsliv och föreningars arbete och genom bidragen som deras stiftelse delar ut stödjer de bygdens utveckling inom föreningsliv, idrott, kultur, näringsliv, forskning och utbildning, det är det som kallas för Sparbanksidén som varit hållbart i många år och som är mer aktuellt nu än någonsin.

 

Varbergs Sparbanks VD Bosse Liljegren svarar på följande frågor:

Vad är det som gör att Ni vill sponsra Varbergsloppet?

En del av Varbergsloppet är vårt egna traditionella Klirrevarv där vi vill lyfta fram vikten av rörelse för barn och skapa ett roligt tillfälle att samlas kring fysiskt aktivitet. Vi är väldigt stolta över vårt Klirrevarv och vilket engagemang det har skapat. Och framförallt att få se hur mycket barnen uppskattar det. Vi tycker också det är ett fint samarbete med Varbergs GIF som vi sponsrar i övrigt. Det är kul att kunna göra ett sånt här omfattande projekt tillsammans med dem. Vi tycker det är väldigt roligt, viktigt och givande att göra saker för samhället tillsammans med föreningarna som vi sponsrar.

Vad tycker Ni att loppet gör för staden Varberg?

Vi tycker att det bidrar till att göra Varberg som stad ännu mer attraktiv under sommaren. Det är en stor happening som lockar och engagerar mycket människor, båda aktiva som deltar i loppet samt publik. Det höjer helt enkelt Varberg som turiststad.

 


Bildepån en av Varbergsloppets sponsorer

Detta var vår ledarbil (bilden nedan) från #bildepån i flera år men nu har den gjort sitt och nu väntar vi på en annan bil från Bildepån som skall vara ledarbil. Under åren har vi haft olika evenemang som löparkvällar med föreläsningar från olika kända profiler inom träning, kost och hälsa i Bildepåns lokaler vilket varit ett uppskattat inslag av de som deltagit på dessa evenmang samt en bra förberedelse inför träningen för att springa loppet. 
 
Bildepån har även en unik tvätthall som är miljövänlig, ett spa för din bil ;-)
 
 Bildepån via Maria Gredeskog svarar på följande frågor:
 

-vad är det som gör att Ni vill sponsra Varbergsloppet?

 

För oss är Varbergsloppet en inspiration till rörelse, något vi ställer oss bakom och gärna hejar fram. Vi tycker det är viktigt att sätta Varberg i rörelse där både våra medarbetare samt nya och befintliga kunder lever och verkar.

 -vad tycker Ni att loppet gör för staden Varberg?

 

Varbergsloppets sträckning kan knappast visa upp Varberg från en vackrare sida. Här får man både ta del av stadens gator, Påskbergsskogen, Subbe fyr och vår vackra strandpromenad. Kan man ens uppleva Varberg vackrare? Det tror inte vi.
Men precis som jag nämnde innan så handlar det mycket om att sätta Varberg i rörelse och där har Varbergsloppet varit och är en viktigt aktör.

 

 
 

Ica Kvantum, Varberg sponsorer till Varbergsloppet

 
 
Först ut bland våra sponsorer är Ica Kvantum som ligger i centrala stan
 
Dessa trevliga & glada män, Victor Andersson & Björn Lundh äger och driver #icakvantumvarberg sedan många år tillbaka. De är en av våra viktiga sponsorer till #Varbergsloppet, de svarar på följande frågor:
-Vad är det som gör att Ni vill sponsra Varbergsloppet?
-Vad tycker Ni att loppet gör för staden Varberg?

Vi är mycket positiva till alla aktiviteter som förstärker Varbergs varumärke och som gör att fler gäster besöker vår unika stad och stadskärna!
Vi är också självklart mycket positiva till aktiviteter som stärker folkhälsan – och där är löpning ett utmärkt exempel!
Sedan flera år arrangerar vi tillsammans med VarbergsLoppet vårt eget Papricalopp för alla barn och det har blivit otroligt populärt! 😍🏃🏃‍♂️

En månad kvar till start!!!

Ja nu närmar det sig med stormsteg till starten för Varbergsloppet!!!
Dessa stenmonument finns nere vid start- och målområdet som är vid fästningens södra hörn. Start- och målsträckan passerar mellan dessa stenmonument och havet. En trevlig plats för olika träffar, evenemang, lekar och picknick mm. 
#Varbergsloppet #runningforlife #loverunning #running #löpningärlivet #löpningförhälsa 
 
 
 

RSS 2.0