Löparträffen!

Den 29/1 ordnades det en löparträff på Bildepån i Varberg, ca 70st kom och lyssnade på när löptränaren i Varbergs GIF Friidrott Patrik Olsson föreläste om träning och löpning. Ett stort tack till Bildepån för ett bra arrangemang samt till de sponsorer som ställde upp och förgyllde denna kväll. Det lottades ut tre startavgifter till loppet samt en specialtryckt träningströja till dessa vinnare: Emelie Kjellberg, Fredrik Brorsson & Madelene Hansson, lycka till med träning och genomförandet av loppet. Efter denna kvällen har ni nu fått lite råd och tips på hur ni kan lägga upp träningen.
 
Vill ni ha hjälp att träna eller lägga upp eran träning så finns det hjälp att få i Varbergs GIF Friidrott samt hos Comwell som är en av våra sponsorer, bra skor och kläder finns ju hos våra andra sponsorer Intersport & Björn Borg samt nyttig mat hos sponsorn Ica Kvantum Varberg så träna nu flitigt men med måtta samt sov och ät bra alla träningsflitiga därute så hoppas jag att vi ses till sommaren:=) Feel well and happy running/Linda

Löparträffen

Läs inbjudan till löparträffen så ses vi där den 29/1, instruktören till löpargruppen i Varbergs GIF Friidrott har föreläsning om hur man kommer igång att börja träna.

RSS 2.0