Blickar framåt!

Ja, nu har vi dragit igång med förberedelserna inför loppet 2010 som vi hoppas blir en större succé och som går av stapeln andra lördagen i juli, samma som i år.

Att sitta med i arbetsgruppen för loppet 2009 har inte bara varit en ära utan också för mig en helt ny och rolig erfarenhet  som jag hoppas kunna förvalta väl genom att vara med och göra bra till ännu bättre. Jag fick blodad tand och tyckte att det var så himla roligt samtidigt som det tidvas har varit arbetsamt för det är ingen dans på rosor att ordna ett sådant här stort arrangemang. Tack vare många kompetenta, erfarna, påhittiga och noggranna medarbetare så gick det vägen, å det blev den succé som vi alla hoppades på. 

Vad vi hoppas på med denna bloggen är att ni som läser den och ser de vackra bilderna blir lockade att vara med på loppet antingen som löpare, motionär, åskådare eller varför inte som funktionär. Detta var bland de roligaste jag gjort. Som banansvarig var det inte helt lätt att njuta av dagen D för det var alltid något som kunde gå fel eller något som måste göras och det snabbt dessutom men berömmen vi fick efteråt av löpare, åskådare och media uppvägde det hela.

Tack till er alla som på något sätt var med./ Linda

RSS 2.0