Löpargruppen i Varberg!

Löpargrupp

Friidrotten i Varberg startade en löpargrupp för några år sedan och den har bara vuxit med allt fler deltagare, gillar du att vara ute och jogga/springa eller håller du på att ladda upp för att springa andra långlopp så är detta kanske något för dig.

Varbergs GIF Friidrotts Löpargrupp är öppen för alla åldrar. Deltagarnas ambition är olika - motion eller kanske större satsning - men att ha roligt med löpning är det gemensamma!

Träningarna anpassas så att alla kan köra på sin individuella nivå med att träna löpteknik och löputhållighet tillsammans med andra under kanske lite annorlunda och roligare former med bl.a. fart och löpstyrka genom intervallpass. Här finns alla möjligheter att förbättra sin kondition och höja sitt löpartempo inför Varbergsloppet eller Göteborgsvarvet.

Ansvarig tränare är Patrik Olsson som har mångårig erfarenhet av löpning och tävlingar.

Gruppen tränar måndagar 18.30. Under vinterhalvåret utgår vi från Mariedalsskolans idrottshall och under sommarhalvåret från Påskbergsvallen. För övrig information se vår hemsida www.friidrott.varbergsgif.se eller hör av dig till Patrik Olsson på email [email protected]


Facebook

Nu har vi dragit igång en facebooksida som heter Varbergsloppet Sweden den kommer vi också att försöka hålla uppdaterad. Adda oss gärna på fb och säg till era vänner å alla som ni känner som gillar att träna/springa eller som behöver göra det att adda oss, ju fler vi blir desto roligare blir det:=)

RSS 2.0